Meny

Kalender

Februar
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123

Velkommen til Vårcamp 7.-8. april 2018!

Vår tradisjonsrike vårcamp arrangeres i år helgen 7. og 8. april!

 
Jenter og gutter født 2012- 2009 
Lørdag 7. april og søndag 8. april 09:00-12:30 
 
Jenter og gutter født 2008-2004
Lørdag 7. april og søndag 8. april 13:30-17:00 
 

EARLY BIRD PRIS: kr. 750 kroner for påmelding innen 23. mars.

Pris for påmelding etter 23. mars: kr. 950

 
Inkludert i prisen er: 
 
- Sportslig opplegg av ypperste kvalitet, skreddersydd for de ulike årsklassane.
- Treningstrøye
- Drikkeflaske
- Varmt måltid, frukt og drikke både lørdag og søndag. 
 
Vi har egen gruppe for keepertrening!
Vi vil også ha egne jentegrupper, med forbehold om at det blir nok jenter.
 
 
Vi får besøk av GMAX Slependen som stiller med stand, konkurranser og premier. 
 
Det sportslige opplegget blir utformet av sportslig leder i Nesøya Fotball, Erling Ola Fykse i fellesskap med ein av Norges fremste fagpersonar innanfor barne- og ungdomsfotball, Kristian Holm Carlsen.
 
 
I år kan vi tilby mange nye navn på leder- og trenersiden:
 
Erling Ola Fykse, tidlegare keeper som har spilt blant annet for Sogndal, og i Eliteserien i futsal for Øystese. Har UEFA B-lisens med toppkarakter og etterutdanning, og idrettsfaglig utdanning. Har hatt ansvaret som hovedtrener- og spillerrutvikler for blant annet NFF Landslagsskolen og Team Nordhordland.
 
Kristian Holm Carlsen, har master i fotball fra Norges Idrettshøgskole, bachelor i idrett, pedagogikk, psykologi, og ledelse fra Norge og USA. Topptrenererfaring fra Norge (Vålerenga, Kjelsås, og Lyn), Uganda. Brasil, og Ghana. Er blant de fremste i Norge på barne- og ungdomsfotball. Har UEFA A-lisens.
 
Mattias Book, har UEFA B-lisens og er ansatt som trener og spillerutvikler i Nesøya Fotball. Er opprinnelig fra Sverige, flyttet til Norge i 2017. Er hovedtrener for G14, G19, og på Fotballakademiet. 
 
Pedro Leitao, nyansatt i klubben som trener og spillerutvikler. Er opprinnelig frå Portugal, flyttet til Norge i 2014. Har jobbet som trener for barne- og ungdomslag i flere år, og er nå hovedtrener for G13, G16 og på Fotballakademiet i Nesøya Fotball. 
 
Hans Christian Boge-Fredriksen, ansatt i klubben som trener. Er lokal gutt som i tillegg til å vere trener også er spiller på G19. Er hovedtrener på J15, og assistenttrener på G14.

 
PÅMELDING UNDER AKTIVITETER HELT NEDERST PÅ DENNE SIDEN.

 

Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindene! Dersom man ønsker å trekke seg fra en camp er dette naturligvis i orden, men campavgiften refunderes ikke.

Ved påmelding gir man samtidig samtykke i at arrangøren kan ta bilder og film under arrangementet, for publisering i våre egne informasjonskanaler.

For reservasjon mot publisering av bilder, ta kontakt på post@nesoyail.no.

 

Kontaktinfo:

post@nesoyail.no

Sportslig leder Erling Ola Fykse, telefon 97547047, epost erling@nesoyail.no

 

 

INFORMASJON FOR TILREISENDE DELTAKERE

Adresse:

Nesøya Idrettspark, Ridder Flemmingsvei 41, 1397 Nesøya

Veibeskrivelse:

Ta av til Nesøya fra E18 ved Ikea Slependen. Følg hovedveien rundt øya, rett frem ved Kiwi, forbi Nesøya skole og videre forbi Hestesund. Når du ser sjøen på høyre side går Ridder Flemmingsvei inn til venstre, idrettsanlegget ligger i enden av veien.

Fasiliteter:

Vi har parkeringsplass ved siden av banen, klubbhust med garderober, toaletter og oppholdsrom. Vi har åpen kiosk under campens varighet med lunsjmat, kaker, is, frukt og varmt og kaldt drikke. Campen holdes på vår 11´er kunstgressbane. Anlegget vårt har i tillegg ballbinge, tennisbaner ute og inne, Tufte-treningspark og friidrettsanlegg. For tilreisende foreldre kan vi også anbefale flotte turmuligheter i Nesøyaskogen (naturreservat), til Hvamodden og Brønnøya.

Kontaktinfo:

post@nesoyail.no

Sportslig leder Erling Ola Fykse, telefon 97547047, epost erling@nesoyail.no

 

VELKOMMEN TIL FOTBALLCAMP PÅ NESØYA!

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket