Meny

Kalender

Januar
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Treningstilbud

Påmeldingen åpnet tirsdag 10. april!

 

Seilgruppa i Nesøya Idrettslag tilbyr i sommersesongen ulike vannsportsaktiviteter på Hvamodden.

Seilerkyndige frivillige foreldre og ungdommer driver opplæring av barn 8-18 år i A-jolle, brettseiling, RS Feva samt i sjøvett, knoper og stikk.

Kursene er delt inn etter alder men vi tilpasser ved behov.

 

A-joller

Vi tilbyr kurs i jolleseiling med klubbens A-joller. Det avholdes to kurs: ett for nybegynnere og ett for viderekommende. Kursene spenner over aldersgruppen 7-12 år (2. klasse - 7. klasse). A-jolla er en ypperlig inngangsport til seilsporten!

 

Brettseiling

Vi tilbyr kurs i brettseiling med klubbens mange seilbrett. Det avholdes ett kurs som er felles for nybegynnere og viderekommende barn i aldersgruppen 9-15 år (4. klasse - 10. klasse). Hvamodden er et flott sted å lære å brettseile!

 

Ung:Seil

Ung:Seil er et tilbud tilpasset ungdomskoleelever, og vi anbefaler at de har litt erfaring fra joller og/eller seilbrett fra før. Ung:Seil er et tilbud med høy sosial profil for de som ønsker å fortsette med seiling, men ikke ønsker å være regattaseilere. Vi seiler som oftest RS Feva, en rask planende jolle som tilbyr ungdommen spenning og utfordringer, men seilbrett og A-joller står også til fri benyttelse. Er det vindstille har vi SUP og vannski til rådighet, og det blir nok en og annen tur til Hvalstrand og stupetårnet der. I tillegg legges det opp til praktisk båtkjøring og håndtering som forberedelser til båtførerprøven.

 

Lady & Mansurf

Vi tilbyr kurs i brettseiling med klubbens mange seilbrett også for voksne og unge voksne. Kurset er tenkt for de som vil utvikle sine seilbrettferdigheter og gjerne vil seile i et sosialt miljø. NIL stiller med følgebåt og trener. Kurset er for alle aldere fra 16 år og opp.

 

PÅMELDING: VELG DITT KURS I AKTIVITETSLISTEN NEDENFOR!

Påmeldte på kursene våre har fortstrinnsrett til plasser på Seilcamp i uke 26. Du kan reservere plass på Seilcamp ved å sende en epost til post@nesoyail.no innen 1. mai.

Ved påmelding samtykkes i at NIL kan benytte bilder og filmer fra treninger, kurs og arrangementer til informasjonsformål. For reservasjon, send en epost til post@nesoyail.no

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

 

UngSeil%20p%E5%20brett.jpg