Beste NIL Tennismedlem!

Corona situasjonen påvirker oss alle og ikke minst en tennisavdeling i et idrettslag som for tiden ikke har noen inntekter. Asker kommune har fortsatt pålagt både boblehallen og utebanene med spilleforbud og så lenge disse regler er der forholder vi oss selvsagt til dette. Dette er en helt unik situasjon men vi må prøve å gjøre det beste av situasjonen.

2020-03-30
Torunn
 
Snart begynner utesesongen og vi i NIL Tennis ønsker å sette i gang en del frivillige mindre dugnadsinnsatser som kan hjelpe oss å være klare så fort myndighetene letter på reglene. En uorganisert dugnad med maks 5 personer om gangen med 2 meters avstand burde absolutt være mulig å få til. Du og mange av våre medlemmer har sikkert litt ekstra tid og kapasitet nu om kveldene og på helgene og derfor har vi laget en liste med mindre dugnads-prosjekter som vi håper vi kan få frivillige til å gripe fatt i.
 
Velg en oppgave, gi beskjed tilbake når oppgaven er ferdig enten på e-post, på Facebook eller i den kommunikasjonskanal som passer deg. Målet er at vi er ferdige med alle disse oppgaver innen påsken starter.
 
 
Utebanene
 
1. Rense alle rennene fra grus - fjern stål renne r mellom banene. Ta med bøtte og mindre spade og rense disse fra grus
 
2. Sprinkel anlegget - Frigjør alle sprinkler lokkene fra grus og åpne opp og prøv å fjerne grus i hullene (sitter 3 sprinklers på hver bane)
 
3. Rense banene fra diverse søppel - Ta bort gamle tennisballer, stein, løv, og alt som ikke hører hjemme på banene, legg i søppel sekk
 
4. Montere ferdig 3 dommer stoler - Sett på kulerammer, sikre at de ser så pene og ordentlige ut som mulig og er klare for bruk når sesongen åpner
                  
5. Heng opp sponsor seil - Brukt stige (eller dommerstol) og fest de sponsor seil som ligger på banene på kortsiden mot boblehallen
 
6. Sjekke lås og se om disse alle er intakte etter vinteren eller trenger muligens å skiftes ut
 
7. Vedlikehold på benker (hvite ute benker) - Vi flytter ut disse i l a søndagen. Trenger litt oversyn, umbraco nøkkel og generelt vedlikehold slik at de klarer en ute sesong til
 
8. Legge på nytt grus (Dette krever litt for kunskaper og startes ikke før vi er klare med punkt 1-7)
 
9. Sette opp nett og stolper - Settes ikke opp før vi er klare med punkt 1-8 og har klartegn fra myndigheter)
 
Asfalt og Tennishus
 
1. Koste asfalten rundt Tennishuset fri fra stein og spyle av denne
 
2. Tøm og fjern alt søppel som står på asfalten og rundt banene - tøm dette nede i NIL Klubbhusets container
 
 
Veien til Tennis anlegget
 
Her har vi meget store utfordringer og veldig store huller i stort sett hele veien fra P-plassen opp til Tennis anlegget. Med dagens økonomi er det helt uaktuelt å få loss penger til å kjøpe inn subbus eller småstein og en asfaltering er selvsagt ikke heller aktuell med mindre vi får økonomisk bidrag utifra. Så her trenger vi kreative og billige dugnads løsninger.
 
1. Fyll igjen alle huller på veien med småstein (eller singel) som vi finner rundt anlegget. Om noen har subbus, stein eller annet material som kan brukes til å fylle igjen hullene er vi selvsagt meget takknemlige.
 
 
Nesøya IL Tennis shop
 
Vi har et stort lager av flotte tennis produkter og jeg håper virkelig at dere er lojale og hjelper oss handle lokalt i vår egen tennis shop. Shabaz kommer å legge ut diverse produkter på sosiale medier til vi får åpnet opp butikken men jeg oppfordrer alle å handle baller, tennis rackets, utstyr og strenge lokalt hos oss. Dette hjelper også økonomien i klubben.
 
 
Vipps og frivillige donasjoner til NIL Tennis
 
Som du sikkert forstår blir denne sesongen den vanskeligste hittill i NIL  og NIL Tennis sin historie. Vi kommer å ha omkostninger som er helt nødvendige for å få i gang anlegget igjen og uten aktivitet har vi ingen inntekter. Følgende kostnader kommer vi å trenge finansiering til.
 
1. Nytt grus til utesesongen (1 pall koster ca 25 000 kr)
 
2. Tre nye koster til utebanene (Styck pris ca 3 000 kr = 9 000kr)
 
3. Subbus fra Franzefoss (2000 per lass, trenger 3 st lass + tilkjøring = ca 8 000 kr)
 
4. Ballvegg, tribune og andre ting (skal lages på dugnad, innkjøp materialer ca 75 000)
 
Dersom du ønsker å hjelpe oss i denne vanskelige fasen kan det Vippses penger inn på Nesøya IL Tennis #39790, det er også mulig å bruke NIL sitt bankkonto. Ta kontakt om du har mulighet for å bidra.
 
La oss alle ta et tak for vårt flotte anlegg og hjelpe oss med denne frivillige dugnaden. Vi er snart tilbake på tennis banen :)
 
 
På forhånd takk!
 
 
Magnus Wrahme
Evig Tennis entusiast og styreleder
Nesøya IL Tennis

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

01.10.2021
TENNISMOROPÅMELDING FOR NYE BARN høst 2021 3-6 ÅR fredag kl 17.00

17:00 - 18:00

Nesøya Il Tennis

01.10.2021
TENNISMORO 6-9 åringer fredager kl 14.00

14:00 - 15:00

Nesøya IL Tennis

11.10.2021
CAMP NESØYA NYE deltagere 11 oktober-21 desember 2021

14:00 - 17:00

Nesøya IL