Torunn 2015-11-05 11:15:46

Tennisskolen

Tennisskolen er for alle som ønsker å gå på kurs, enten som nybegynner eller viderekommende i Nesøya IL Tennis.

Tennisskolen er for barn i alderen 6 – 18 år. Dette er en naturlig fortsettelse for spillere som har gått igjennom TCamp Nesøya. Her kan en spille tennis på et sosialt nivå 1 – 2 ganger (1 – 3 time pr. uke.) Treningene er varierte og morsomme. Barna lærer alle ferdigheter innen tennis, men fokus på bredde og mestring. De skal også kunne alle slag teknisk og beherske poeng spill. Her spiller vi stort sett med grønn ball og vanlig gul ball på stor bane.

Da Nesøya IL Tennis er en samarbeidsklubb i NTFs program Team Tennisskolen, får barna på Tennisskolen også tilbud om å spille en turnering pr. måned. Nivåene barna spiller på her er Green Tour og Yellow Tour.

 

Tennisskolen er kun trening, og har ikke samme totaltilbud som Camp Nesøya, dvs. barn som deltar på Tennisskolen har ikke rett til transport fra skolen til tennisbanen eller måltider som serveres på akademiene.

 

Ta kontakt på tennis@nesoyail.no eller mario@nesoyail.no for påmelding eller om du har spørsmål rundt kurs på Tennisskolen.

 

Ved å delta på ett tenniskurs en sesong er påmelding og betaling bindende ut sesongen. ved start midt i sesongen er det halv pris.