ka 2018-06-20 10:46:20

TRENINGSTILBUD Tennis høst 2018

Tennistrening  høsten 2018

 

Vi starte opp treningen fra uke 34, mandag 20. august.

 

Tennisskolen for 6 – 18 år:

For barn i alle aldersgrupper som ønsker å starte på tennis eller fortsette i sine respektive grupper. Spiller 1 – 2 timer pr. uke. Vi tilbyr trening for nybegynnere og viderekomne fra 6 år og oppover. Vi anbefaler å gå minimum 2 ganger(timer) pr. uke som gir en bedre progresjon og mestring.

 

Tennis Moro fra 3 – 7 år:

Lørdager for barn i alderen 3 – 67år Kl. 10.00 – 11.00. Lavkosttrening for barn som vil ha en gøyal introduksjon til tennis. Til alle som har små barn på Øya. Pris: 80,- pr gang. Du kan velge mellom5,10 eller 15 ganger for høstsemesteret. Det er to ukers prøveperiode.

 

Camp Nesøya 1. – 5. klasse (Tidl. Tennisakademiet el. TA):

Camp Nesøya er etter skoletid og barna blir hentet med maxi taxi på skolen. Det er åpent til kl 17.00 og det serveres to måltider.

Du kan velge tennis 1,2 eller 3 dager pr uke og du kan og velge 1,5 time tennis pr gang eller 45 min tennis og 45 min aktivitet med eller uten ball. Det koster 170,- pr gang. Året er delt i 4 sesonger og du kan bytte grupper og dager mellom hver sesong.

Påmelding for høsten 2018 ligger på vår hjemmeside: www.nesoyail.no under Tennis/Aktiviteter.

 

 

Foreldre basert trening 6 – 12 år:

I tillegg til vår organiserte trening ønsker vi å involvere foreldre på tennis. Vi vil lage en ekstra trening på 1 time pr. uke hvor foreldre skal holde treningen. Her vil det være en foreldre lagleder og flere foreldre trenere pr. årgang. Dette vil være en lavkost trening hvor klubben stiller med alt utstyr, kun baneleien blir fordelt på spillerne. Foreldretrenerne vil bli coachet 1-2 ganger pr. år og har også mulighet til å ta noen enkle kurs i NTF regi =TSAK – Tennisskole Assistenskurs. Aktuelle foreldre vil bli kontaktet av oss I NIL tennis. Ta gjerne kontakt med christer@nesoyail.no  hvis du/dere ønsker å engasjere deg for ditt barn i din årgang!

 

Konkurransetennis for 10 – 18(21) år:

Konkurransegruppe 1: 2007 og eldre som spiller 2 x 2 timer pr. uke el. mer i organisert trening. Dette er et tilbud til dere som vil litt mer og ønsker å konkurrere gjennom sesongen. En forutsetning er at spillerne deltar i NM og spiller 6-8 turneringer pr. Sesong(lagtennis, KM osv)

Inkludert:

-        Grønt Kort (gratis spill på ledige timer i innendørs sesongen)

-        2 x NIL`s tenniscamper etter skoleslutt og før oppstart på sesongen

-        En fysisk trening pr. uke

-        2 x NM/Landsturneringen oppkjøringscamp. 2-3 dager med oppkjøring før mesterskapet og oppfølging i selve turneringen.

Konkurransegruppe 2: 2007 og eldre som spiller 3 timer eller flere  pr. uke i organisert trening.

Inkludert: 

-        Grønt Kort (gratis spill på ledige timer i innendørs sesongen)

-        En fysisk trening pr. uke

 

 

 

 

Fysisk trening:

Vi oppretter en fast fysisk treningsdag som vil gå tirsdager fra kl.17.00 – 18.00. Her vil i første omgang Christer Francke og Erling Ola Fykse holde denne treningen. Den er subsidiert for de ivrigste spillerne på tennis og fotball. Alle medlemmer i NIL kan delta på denne treningen, på tvers av alder. Treningen vi ha en avgift pr. termin. Tiden kan bli forandret.

 

 

 

 

 

 

 

TennisXtra:

Vil gå på søndager som en egentrening både for Junior og Voksne. Her vil det være et maks antall på 12 stk. pr. 1,5 time og vi har 3 baner til disposisjon. Vi vil lage en Watts App gruppe hvor alle som deltar er med og kan da se/vite hvem som kommer på den ukentlige treningen.

 

Voksen             10.00 – 11.30

Junior              11.30 – 13.00

 

 

Voksenkurs:

Tennisskole for voksne: Ingen øvre aldersgrense. For nybegynnere og viderekomne, formiddag og kveldskurs, privatundervisning og trening. Her kan du få en fast time i uka med spillere på ditt nivå.

Har du en egen gruppe som vil være sammen (min 4 stk. maks 6. på banen), så lager vi en treningstid for nettopp dere. «Tennis for Life»

 

Lagtennis:

Synes du det er gøy å representere et lag og delta på trening her. Vi har trening for dere 1 gang pr. uke. Treningen er en egentrening hvor spillerne møtes til mye gamespill og generell trening. Vi har 2 damelag og 2 herrelag i NTF`s divisjonstennis. Treningen er åpen for junior og seniorspillere Disse gruppen vil spille 1 ½ time pr. uke. 

 

Veterantennis:

Veteranene har hatt en fast treningsdag på onsdager fra kl. 10.00 – 12.00 med instruksjon på den første timen 10 x med trener pr. termin. Vi har plass til flere veteraner i klubben og kan starte flere veterankurs om ønskelig. Veteranene har også en egentreningsdag på torsdager.

 

Er du allerede spiller i Nesøya Tennis, gi beskjed om hvor mange timer og dager du ønsker å spille fra høsten 2018. Vi vil sette opp en foreløpig plan før skoletider foreligger som skal være klar ca. 10 august. Vi ønske å tilpasse tennis for din skolehverdag og andre aktiviteter.   

 

Grønt Kort:

Grønt Kort er et tilbud til våre juniorspillere opp til 18 år. Det gir rett til å spille gratis på ledige baner i tennishallen. Du kan benytte deg av ledig banetid, men ikke booke bane. Alle spillere på banen skal ha Grønt Kort for å ha rett til gratis spill. Dere som velger konkurransegruppe 1, 2 el. 3. og har betalt trening og medlemskap i Nesøya IL Tennis vil få dette gratis.

Alle juniorspillere kan kjøpe et Grønt Kort for kr. 1500, -

 

Treningsoppstart: Mandag 20. august 2018. 1. Termin går frem til 21. desember 2018.

2. Termin går fra 2. januar til 21. juni 2019.

 

Påmelding:

All påmelding gjøres til christer@nesoyail.no

Du finner mer info om tennis på vår hjemmeside: nesoyail.no/tennis

Bli medlem av vår Facebook side: Nesøya IL Tennis

Priser finner du på nesoyail.no/tennis/priser